Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Vzal jste mi hodinu života, útočil Töpfer na moderátora

Vzal jste mi hodinu života, útočil Töpfer na moderátora
zdroj: Mediafax

VIDEO. Nastupující šéf Vinohradského divadla a senátor Tomáš Töpfer (ODS) si v horkém křesle pátečního Hydeparku nebral servítky. Hned v úvodu moderátora Daniela Takáče zkritizoval za to, že jej vůbec pozval. 55 minut, po které pořad trvá, prý mohl věnovat něčemu užitečnějšímu.

Tomáš Töpfer v posledních dnech čelí velké kritice, zejména z řad jeho hereckých kolegů. Je mu vyčítána například kumulace funkcí, členství v Senátu, vedení divadla i další funkce. Jak to vše stíhá? Zvládá všechny funkce na plno, nebo některou z nich šidí? Právě to zajímalo diváky pátečního Hydeparku, jehož byl hostem.

VIDEO KE SHLÉDNUTÍ ZDE

Hned na úvod Töpfer nezapomněl moderátora Daniela Takáče upozornit na to, že je hostem pořadu jen ze své libovůle. Čas, který účinkováním v něm ztratí, by totiž prý mohl investovat daleko užitečněji. "Teď se na mě sesypala média, včetně toho vašeho, v nichž musím vysvětlovat, jak to všechno stihnu. Vy mně zaberete hodinu, kterou jsem mohl věnovat něčemu jinému," obořil se na moderátora herec a politik.

Psali jsme: Töpfer je idiot a na Vinohradech nemá co dělat, opřel se do nového ředitele Frej

Úspěšný manažer. To jsem já

Ten hned záhy musel čelit pichlavému dotazu z úst diváka Vendelína. "Nebudete něco šidit?" otázal se ho muž, který zmínil řadu funkcí, jež Töpfer zastává. "Nemám ten pocit," řekl bohorovně Töpfer s tím, že úspěšný manažer má na většinu agendy tým lidí.

A ani další dotaz Töpfera nešetřil. Divačku zajímalo, zda má čas číst návrhy zákonů, jež prochází horní komorou Parlamentu, jíž je členem. Herce a senátora její otázka pobavila. "Celý občanský zákoník samozřejmě nepřečtete," poučil ji.