Destrukce ve Full Auto 2: Battlelines
zdroj: tisková zpráva

Destrukce ve Full Auto 2: Battlelines

4. 10. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokračování původně X360-projektu Full Auto, nyní cílené na platformu PS3, o čemž jsme již informovali, pojede v dobře vyjetých stopách svého předchůdce.

Připravte se na další akčně závodní šílenství v interaktivním prostředí, které reaguje na vaše aktivity. To vše v jednom z 25 vozů na výběr, který si můžete obarvit podle svého gusta a vyzbrojit některou z 20 zde představených zbraní, s níž následně začnete sestřelovat nejenom své oponenty. Destrukce okolí přitom bude hrát významnou roli, nikoliv jen kosmetickou jako předtím, akce bude dynamičtější a mnohem propracovanější - včetně multiplayerových hrátek pro osm lidí, co si to tady budou moci střihnout týmově.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V rámci modelu hraní pro více hráčů nechybí obvyklý Deathmatch s postupnou likvidací všech protivníků a nebo Base Attack režim, kde dva týmy hledají bombu, kterou po nalezení musí ve vymezeném čase dopravit do základny nepřátel. Samozřejmě, že cestou střetnete jednak spoustu potíží, ale také užitečných power-upů, jako je rychlostní boost či ultimátní zbraň, obé s limitem ve svém využití. Využití koneckonců dojde též technologie PS3 padu, řeč je o jeho schopnosti snímání pohybu, jakož i online služba PlayStation Network Platform - jestli ne dříve, zcela jistě později, neboť Sega v případě Full Auto 2: Battlelines slibuje mít titul na trhu u příležitosti startu PS3, s grafikou v 60fps a řadou moc pěkných efektů. To jsem tedy zvědav, jestli v listopadu v Americe nakonec nezbude v nabídce pouze multiplayer pro dva hráče ve splitscreenu, jako u jiných titulů (Tony Hawk Project 8, Virtua Tennis 3 aj.).
zdroj: GameSpy, JF

mart

Nejnovější články