Postal ve filmovém podání Uwe Bolla
zdroj: tisková zpráva

Postal ve filmovém podání Uwe Bolla

24. 10. 2005 17:17 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tisková zpráva, která se nám dnes dostala do rukou, naprosto bezpochyby počechrá nervy všem, kteří nemohou přijít na jméno kontroverzní sérii Postal vývojářského týmu Running With Scissors.

Říkáte si - šmarjá, ono se snad chystá další pokračování? Chystá, ale to už víme od března. Tiskovka, o které je teď řeč, přišla s něčím úplně jiným, a to s tím, že Postal míří na filmové plátno. Společnost Running With Scissors totiž oznámila, že uzavřela smlouvu s dnes již dostatečně známým režisérem Uwe Bollem, který už má za sebou zfilmování Alone in the Dark, House of the Dead a právě dokončuje Dungeon Siege a Bloodrayne.

Právě kontroverze je to, co hru Postal a režiséra Uwe Bolla spojuje. Vince Desi z RWS věří, že není na světě jiného, který by byl schopen přenést vizi Postalu na plátno. Stejně tak Uwe Boll má k tomuto titulu velmi vřelý vztah. Tvrdí, že jde o jeho oblíbenou hru. Vidí v ní prý odraz celé naší společnosti - směšná, násilná, absurdní. Natáčet by se mělo začít v příštím roce, aby se film dostal do kin akorát na 10. výročí od vypuštění první hry série, v roce 2007. Jinak RWS prý budou rozhodně do natáčení také angažováni, co se týče obsazení i scénáře.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články