Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Tiscali spouští internetový obchod s hrami Shop.Games.cz

Tiscali spouští internetový obchod s hrami Shop.Games.cz
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost Tiscali Media uvedla do provozu nový internetový obchod s hrami pro PC, Xbox 360, PlayStation 3 a další populární herní platformy. Shop.Games.cz nabízí především nízké ceny zboží, speciální slevové akce a rychlé termíny dodání.

Internetový shop najdete na adrese http://shop.games.cz/

Nový obchod nabízí široký sortiment her pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP a DS. Součástí nabídky jsou i herní konzole, hráčské myši a klávesnice, gamepady a další speciální herní zařízení. Mezi hlavní lákadla Shop.Games.cz patří především nízké ceny, speciální slevové akce a rychlé termíny dodání zboží. Logistickou stránku provozu obchodu zajišťuje společnost Centrumio, spol. s.r.o.

Hodnocení her od čtenářů a zákazníků i na Shop.Games.cz

Obchod Shop.Games.cz je provázán s populárním herním webem www.Games.cz přes vzájemné odkazy a hlavně novou funkcí čtenářských recenzí. Zákazníci se tak mohou snadno a rychle seznámit s názory na určitou hru, případně připojit i hodnocení vlastní. To se objeví jak na Games.cz, tak na Shop.Games.cz.

„Od vzájemného propojení Games.cz a Shop.Games.cz si slibujeme zajištění rychlého rozvoje obou webů, a to jak v návštěvnosti, tak ve funkčnosti,“ říká Ondřej Průša, produktový ředitel Tiscali Media a.s.

Internetový obchod Shop.Games.cz je součástí nové strategie TiscaliMedia, a.s. v oblasti herní zábavy. Ta byla zahájena spuštěním nové verze populárního herního webu Games.cz na přelomu září a října tohoto roku.

O Tiscali Media, a.s.

TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří zejména servery Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz či NasePenize.cz. V České republice osloví měsíčně až 1,6 milionu unikátních uživatelů.