Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Spiknutí v režii ODS. Další politici začínají mluvit

Spiknutí v režii ODS. Další politici začínají mluvit
zdroj: tisková zpráva

Aféra kolem VV nabírá na obrátkách, údajně ji vyvolala poslankyně Kristýna Kočí za pomoci ODS. O tomto scénáři je bytostně přesvědčena i valná většina politiků Ústeckého kraje, prý se bojuje o vnitro.

 Za občanské demokraty reagoval pro ParlamentníListy.cz Jaroslav Kubera: Klidně napište, že bych chtěl být ministrem vnitra.

O tom, jak se na aktuální politickou kauzu „všimného za mlčení" ve Věcech veřejných dívají členové VV v Ústeckém kraji ParlamentníListy.cz již podrobně informovaly. Avšak, jak celou věc vidí severočeští politici, kteří pochází z jiných stran? Významná část z nich se domnívá, že celý skandál hraje do karet především občanským demokratům. Teplický senátor Kubera (ODS) tvrzení svých kolegů odmítá a ironicky vzkazuje, že by sám rád dělal ministra vnitra.

Skandál byl odstartován příliš brzy

Podle poslance Jaroslava Foldyny (ČSSD) má současné politické drama jediný cíl - ODS chce ovládnout ministerstvo vnitra.  „Domnívám se, že jde o účelově otevřenou kauzu, kdy ODS chce urychleně obsadit vnitro. Důvodů je mnoho, např. kauzy na krajích stejně jako kauza Vondrova, prohlásil pro ParlamentníListy.cz sociální demokrat Jaroslav Foldyna. 

Celý článek na ParlamentniListy.cz