Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Rána pro Havlovou: Další intimní kniha o zemřelém manželovi na cestě

Rána pro Havlovou: Další intimní kniha o zemřelém manželovi na cestě
zdroj: Mediafax

Po kontroverzní Tajné knize, kterou Obermannová vydala loni na podzim a která vyvolala ve společnosti rozporuplné názory, chystá spisovatelka její pokračování. Informuje o tom úterní vydání deníku Blesk. Spisovatelka by ve své druhé zpovědi měla být ještě otevřenější.

"Chci vyjádřit, jak to na mě loni všechno doléhalo," svěřila se Obermannová, které se dotklo, že Václav Havel důrazně popřel jakýkoliv intimní vztah se spisovatelkou, a společností tak byla označena za lhářku. "Bude o Václavu Havlovi, ale víc o mně. O tom, co se se mnou po vydání Tajného deníku dělo," prozradila spisovatelka.

Další trápení

Havlová si tak bude muset vytrpět další podrobnosti o údajném vztahu svého manžela se spisovatelkou. Navíc si herečka působící ve vinohradském divadle zlomila ruku v zápěstí, když upadla při děkovačce po představení Cyrano! Cyrano! Cyrano!, lituje deník někdejší první dámu. "Ano, Havlová si zlomila zápěstí. Zatím od ní nemám žádné zprávy o tom, kdy se bude moci vrátit na jeviště Divadla na Vinohradech," potvrdil umělecký ředitel pražského divadla Jindřich Gregorini.