Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Seznamte se podzimními hity v našich kinech!

Seznamte se podzimními hity v našich kinech!
Tom Hanks, Daniel Craig, Joseph G. Levitt, Brad Pitt | zdroj: Profimedia

Nevíte na co do kina? Naše redakce vybrala pět filmů, které byste si na podzim rozhodně neměli nechat ujít!

Skyfall
26.10.2012

Daniel Craig se vrací jako James Bond ve 23. dobrodružství nejslavnějšího agenta s povolením zabíjet. Bondova loajalita k M (Judi Dench) musí projít těžkou zkouškou, poté co je Mi6 napadena záhadným Raoulem Silvou (Javier Bardem). Režíruje oskarový režisér Sam Mendes (Americká Krása, Nouzový Východ)



Looper
11.10.2012

Loopeři jsou speciální druh nájemných vrahů, kteří cestují za svou obětí do budoucnosti, aby ji zneškodnili a zničili veškeré důkazy o její existenci. Jak se ale looper zachová, když jeho dalším úkolem je zabít sám sebe v budoucnosti? Tento nenápadný film sbírá v USA nadšené kritiky, takže nás možná čeká první opravdu povedené sci-fi od tři roky starého Okrsku 9.




Atlas Mraků
22.11.2012

Atlas mraků je adaptací vizionářské knihy Davida Mitchella, kterému jen těsně unikla prestižní Man Booker price za nejlepší knihu roku 2001. Představte si 7 různých příběhů, z různých dob, s různými hrdiny, které se začnou postupně proplétat a spojovat. Může to znít jako recept na katastrofický propadák, ale v tomto případě budete vedle.




The Master
(česká premiéra nebyla stanovena)

Nový film režiséra P.T.Andersona (Až na krev, opilý láskou) má výrazně náboženskou tématiku. Představí nám charismatického důchovního Lancastera 'The Master' Dodda (Philip Seymour Hoffman), který považován za jednoho ze zakládajících členů Scientologické církve, kterou uznává například Tom Cruise. Master posbíral několik cen na festivalech v Benátkách a Torontu a v kuloárech se o něm mluví jako o černém koni v letošním oscarovém klání.



Killing Them Softly
(česká premiéra nebyla stanovena)

Velice drsnou gangsterkou můžeme čekat od nového filmu s Bradam Pittem. Ten hraje profesionální profesionálního vymahače, který pátrá po ukradených penězích z jedné pokerové hry.

Zdroje: