Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Sexuální úlovek z lesa: Skrytá kamera natočila souložícího politika

Sexuální úlovek z lesa: Skrytá kamera natočila souložícího politika
zdroj: tisková zpráva

Skrytá kamera byla v lese nainstalovaná, aby zaznamenávala divoká zvířata. Místo toho natočila souložící dvojici. Muž požaduje kompenzaci za narušení soukromí, píše Daily Telegraph.

Rakouský politik, který nebyl jmenován, by měl podle tamních zákonů dostat kompenzaci v přepočtu ve výši téměř půl milionu korun, pokud soud rozhodne, že bylo narušeno jeho soukromí.

Pečlivě maskovaná a daleko od jakékoli pěšiny umístěná kamera v lese v rakouské Carinthii zareagovala na pohyb a začala natáčet. Nezachytila však lesní zvěř, nýbrž inkriminovaného politika při sexuálních hrátkách s partnerkou.

Speciální povolení

Právníci se domnívají, že umístění skryté kamery v houští bylo v rozporu s rakouským zákonem, který používání skrytých kamer omezuje. Hans Zeger, který se specializuje na ochranu dat, řekl listu Daily Telegraph, že na umístění takové kamery je třeba speciální povolení.

"A přinejmenším měla být viditelně označena, aby se návštěvníci lesa mohli monitorovaným zónám vyhnout, případně jim přizpůsobit své chování,“dodal.

Lovecká společnost, které kamera patří, ale tvrdí, že ani neví, kolik kamer po lese v Carinthii má a kolik z nich je funkčních. "Až doposud jsme kvůli kamerám nikdy žádné problémy neměli,“ uvedla v prohlášení“. Dotyčného politika se rozhodla ušetřit ostudy a kromě videa zatím tají i i jeho jméno.