Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Rok bez doplatků v lékárnách BENU

Rok bez doplatků v lékárnách BENU
zdroj: tisková zpráva

Utratíte každý měsíc v lékárně za doplatky na své léky na předpis jmění? Víte, že i například antikoncepce patří mezi léky na recept, na které už nebudete muset v roce 2015 doplácet, pokud vyhrajete v soutěži s lékárnami BENU? Soutěž pod názvem ROK bez DOPLATKŮ v lékárnách BENU začíná od 12. 1. 2015. Neváhejte a zapojte se!

Jaké jsou podmínky soutěže?

1. NAKUPTE v lékárnách BENU!

2. ZAREGISTRUJTE svůj soutěžní kód z účtenky! Zašlete soutěžní kód z účtenky na telefonní číslo 900 03 03. Tvar SMS zprávy: BENU souteznikod (za BENU vložte mezeru).

3. ODPOVĚZTE na soutěžní otázku! Po zaregistrování obdržíte soutěžní otázku SMS zprávou. Soutěžní SMS zpráva bude odeslána všem zaregistrovaným každý pátek. Tlačítkem „odpovědět“ odpovězte na zaslanou otázku. Tvar SMS zprávy: odpoved (bez mezer a diakritiky).

Kdo s lékárnou BENU vyhrává ROK bez doplatků?

První 3 nejrychlejší správné odpovědi vyhrají ROK BEZ DOPLATKŮ. Výherce budeme telefonicky kontaktovat. Výherce zvolí jedno rodné číslo, které bude rok bez doplatků čerpat. Účtenku se soutěžním kódem uschovejte jako doklad pro čerpání výhry.

Pokud NEVYHRAJETE, NEVADÍ!

NEVÁHEJTE a svůj soutěžní kód znovu zaregistrujete pro soutěžení v následujícím týdnu!

Podrobná pravidla soutěže naleznete na www.benu.cz nebo na vyžádání v každé lékárně BENU. Cena registrační SMS je 3 Kč. Cena soutěžní SMS dle Vašeho tarifu u operátora. Termín trvání soutěže od 12.1. 2015 do 24.4. 2015.

Provozovatel SMS soutěže je BENU Česká republika a.s. Službu platebních SMS technicky zajišťuje ComGate Payments a.s., více info na www.platmobilem.cz.