Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Reedová kárá pány politiky: Ať mlčí, já už výsledky mám

Reedová kárá pány politiky: Ať mlčí, já už výsledky mám
zdroj: Mediafax

Pánové Dienstbier a Laudát ať raději pomlčí, brání se Markéta Reedová, kandidátka Věcí veřejných na primátorku Prahy. Konkurenti jí vytýkají působení v radě města, kterou vedla ODS.

Za vaší účast v radě a spolupráci s ODS se do vás strefují političtí konkurenti, například šéf TOP 09 v Praze František Laudát nebo lídr pražské ČSSD Jiří Dienstbier ml.

Jim nezbývá nic jiného, proto se trefují. Pan Laudát ať raději nemluví. Je to bývalý člen ODS, takže chápu jeho zatrpklost, ale k tomu se raději nechci ani vyjadřovat. A Jiří Dienstbier, a to už tedy říkám, ať se radši podívá do svých vlastních řad. Já chápu, že ho dali do čela, aby se za něj mohli schovat, protože on asi vůbec neví, co se děje v pražské sociální demokracii.

Já říkám, že zastupitelé sociální demokracie jsou na těch nejlukrativnějších místech v městských společnostech. Já jsem nikdy neseděla v takové společnosti a nikdy nebudu, protože to považuji za střet zájmů. To není normální opozice, takže ať pan Dienstbier trošku přehodnotí a ať se možná radši podívá do své vlastní strany. Navíc v minulém volebním období byla sociální demokracie s ODS v koalici a takto ta spolupráce pokračuje.

Celý článek najdete na ParlamentniListy.cz