Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Ráj pro masožravce, aneb jak si vegetarián představuje peklo.

Ráj pro masožravce, aneb jak si vegetarián představuje peklo.
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Zajímavé služby za atraktivní ceny. Tímto způsobem lze krátce popsat trend současné doby – hromadné nakupování. Na těchto serverech naleznete nové a originální nabídky každý den. Jedním z nejlépe prodávaných „dealů“ není pro Čechy nic překvapivého. Jako národ gurmánů milujeme jídlo ze všech koutů světa. Lépe řečeno pořádný kus masa.

Praha je místem, kde naleznete snad každý druh kuchyně, avšak místo s největším výběrem exotické zvěřiny v Evropě, je zde pouze jedno. Mount Steak Restaurant, se nachází na levém břehu Vltavy, přímo u křižovatky Strakonické a Kotevní ulice. Je určena všem milovníkům dobrého jídla, zvláště těm, kteří si rádi pochutnávají na různých druzích masíček. Nejen že zde naleznete klasické vepřové, hovězí, kuřecí, či krůtí maso, ale jídelníček obsahuje i více či méně exotické druhy zvěřiny, jako je bizon, zebra, kudu velký, antilopa, mustang, divočák, pštros, klokan, krokodýl, medvěd, buvolec, pakůň žíhaný, přímorožec jihoafrický, sob polární, jelen, velbloud, zubr nebo kamzík. Z ryb se můžete těšit na dobrůtky jako je halibuta, žralok, platýz, butterfish, mečoun, chobotnice a žabí stehýnka. Prostě zde naleznete pochoutky z celého světa, upraveny dle originálních receptů.

Mount steak zdroj: tisková zpráva

Restaurace Mount Steak je jako jediná v České Republice držitelem certifikátu asociace steakových restaurací.

Portál Mydeals.cz Vám nyní nabízí unikátní možnost, jak tyto pochoutky ochutnat za polovinu. Tříchodové menu, zahrnující žabí stehýnka jako předkrm, výběr z hlavního chodu plus vynikající víno a na konec dezert s kávou jen za 320 Kč.

Navštivte portál mydeals.cz, kde kromě této úžasné nabídky, naleznete originální „dealy“ každý den.

Obrázek zdroj: tisková zpráva