Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Přichází zima. Jste na ni připraveni?

Přichází zima. Jste na ni připraveni?
Ilustrační snímek | zdroj: ThinkStock

Zima se již nezadržitelně blíží a čím dál chladnější dny i noci nám připomínají, že topná sezóna se již hlásí o slovo. Ti, kteří využívají pro pohodlné vytápění svého domu zemní plyn, si nemusí dělat starosti se štípáním a uskladněním dříví na zimu. Čemu by ale měl každý správný hospodář věnovat pozornost, je cena. Ověřovali jste si, zda neplatíte u svého dodavatele za energie zbytečně moc?

Zkontrolujte si aktuálnost vašich smluv

Mnoho z nás změnu dodavatele odkládá na neurčito a tak se může stát, že vám v šuplíku leží smlouva na energie již pár let bez povšimnutí. Plyn či elektřinu proto můžete již několik let odebírat za velmi nevýhodných a zastaralých podmínek.

Jak si vybrat toho pravého?

Díky změně dodavatele energií lze ušetřit i několik tisíc ročně. Jak ale jednoduše a rychle zjistit, který dodavatel je právě pro vás ten nejvýhodnější?

Například na spotřebitelsky zaměřeném portálu Srovnam.cz můžete svou úsporu zjistit během chvíle. Tento portál na svých stránkách nabízí nezávislé srovnání dodavatelů energií a vy tak jednoduše zjistíte, kolik byste mohli změnou dodavatele ušetřit.

Srovnam.cz se ale odlišuje od těch ostatních na trhu. Aby vám seřadil nabídky dodavatelů plynu a elektřiny od těch nejvýhodnějších, nevyžaduje od vás žádné kontaktní údaje. Zároveň vás upozorňuje na skryté fígle a podmínky ve smlouvách, kterých byste si možná sami ani nevšimli. Stačí vyplnit pár základních údajů a hned získáte nabídky všech dodavatelů přehledně a na jednom místě. Pak už je jen na vás, abyste si vybrali takového dodavatele, který vám kromě výhodné ceny nabídne i výhodné podmínky, jako je například smlouva na dobu neurčitou.

Zdroje:
Inzerce