Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 3°C Zataženo

Předáním cen to nekončí. Produktové IN.OVACE

Předáním cen to nekončí. Produktové IN.OVACE
PRODUKTOVÉ IN.OVACE | zdroj: E.ON

Společnost E.ON podporuje inovativní myšlení. Důkazem je soutěž energeticky úsporných projektů E.ON Energy Globe Award ČR, kterou v České republice ener-getická společnost E.ON iniciuje. Soutěž každoročně přináší řadu kvalitních pro-jektů, jež umožní šetřit energiemi skutečně každému.

„Každoročně se sejde celá řada zajímavých projektů a byla by obrovská škoda, kdyby vše skončilo jen příjemným galavečerem a předáním cen. Z toho důvodu jsme se rozhodli uspořádat akci pod názvem PRODUKTOVÉ IN.OVACE, na které jsme veřejnosti představili skutečně realizované produkty a služby, které si po-tencionální zákazníci budou moci pořídit, uvedl mluvčí energetické společnosti E.ON Vladimír Vácha.

Slavnostní představení PRODUKTOVÝCH IN.OVACÍ inspirovaných nápady účastníků soutěže E.ON Energy Globe Award ČR a společností, které soutěž podporují, se uskutečnilo 3. října, v pražském Divadle La Fabrika. V rámci netradičního večera bylo představeno pět inovativních produktů, z toho dvě patentové premiéry. Na trh byly slavnostně uvedeny produkty, které nespojuje pouze vztah k E.ON Energy Globe Award ČR, ale především inovativní přístup a snaha o snížení energetické náročnosti. Všechny představené produkty jsou uváděny na trh za aktivní podpory společnosti E.ON.

Mezi produkty, které se v divadle La Fabrika představily patří například Benefit, produktová nabídka na dodávku energie od společnosti E.ON, dispatchingový systém na kontrolu a řízení energetických toků od společnosti LUMEN uvedený na případu mlékárenské společnosti Madeta, unikátní patento-vané víčko na nápoje od společnosti ISOline, dále jedinečnou patentovanou prač-ku a sušičku, které si na sebe samy vydělají, od společnosti Gorenje nebo produk-tový balíček s nabídkou automobilu ŠKODA Citigo CNG Green tec, domácí plničky od společnosti Motor Jikov a výhodné dodávky CNG od společnosti E.ON.

Více naleznete na www.produktoveinovace.cz.

E.ON Energy Globe Award ČR je nejvýznamnějším oceněním v oblasti ochrany životního prostředí, které vyznamenává energeticky úsporné a ekologické projekty. Iniciátorem soutěže v České republice je již od roku 2008 společnost E.ON. Do sou-těže se může přihlásit úplně každý a nezávislá komise každoročně hodnotí přihlášený projekty v sedmi kategoriích, a to: Země, Oheň, Voda, Vzduch, Mládež, Obec a Kutil. I v letošním roce získala záštitu Ministerstva životního prostředí České republiky. Vyhlášení celkového vítěze letošního ročníku se uskutečnilo 4. října. Absolutní vítěz postupuje do mezinárodního kola, jež se tradičně koná v některé ze světových metropolí. Veškeré podrobnosti najdete na www.energieplus.cz, www.energyglobe.cz.

Energetická skupina E.ON

Energetická skupina E.ON v České republice patří do skupiny E.ON Energie AG. E.ON Energie AG je největší soukromý poskytovatel energetických služeb v Evropě a záso-buje elektřinou a plynem asi 15 milionů zákazníků. Česká energetická skupina E.ON zásobuje elektřinou v jižních Čechách a na jižní Moravě 1,2 milionu zákazníků a tím má podíl na trhu ca. 20 %. V oblasti plynu disponuje více jak 4.000 km dlouhou sítí a její podíl na trhu s plynem v České republice činní ca. 5,5%.

Zdroje:
E.ON