Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Komentář: Pozor na bělošské sexuální násilníky

Komentář: Pozor na bělošské sexuální násilníky
Ilustrační snímek | zdroj: Profimedia

Přichází k nám, aby si vzali naše ženy. Aby plodili. Pohání je síla jejich pudu, jejich nenasytného údu. Tak si čeští rasisti a xenofobové veřejně zastoupení židobijcem Adamem B. Bartošem nebo lidovým myslitelem Františkem Ringo Čechem představují uprchlíky z Afriky a Blízkého východu. Problém je, že vrchní čeští xenofobové si vybrali špatný cíl. Pokud někoho pohání sexuální pud do všech koutů světa, jsou to běloši z Evropy a Spojených států.

Cože, ptáte se? Naši slušní, spořádaní tátové a strýcové, kteří se bílé ženy dotknou jedině po svatbě nebo po patnácti pivech? Tak přesně ti vyráží do zahraničí na lov, aby za peníze a někdy za použití násilí uspokojovali své touhy notně povzbuzené koloniální imaginací a erekčními pilulkami.

Krásným příkladem může být brazilské město Salvador. Je to hlavní město černošské komunity v zemi, jejich kulturní centrum a jedna z nejkrásnějších metropolí Latinské Ameriky. Zároveň je to jedno z nejchudších měst v Brazílii a hlavní město prostituce.

Zatímco většina obyvatel žije v nepříjemných a nebezpečných podmínkách, majetnější bílí Američané a hlavně Evropané sem přijíždejí na dobře chráněné pláže vybavené třešničkou na dortu - nezletilými dívkami.

Byznys, který kolem toho bují, je zrůdný. Jako bílému Evropanovi mi taxikáři nabízeli mladičké dívky hned na začátku jízdy. V některých hotelech – běloši je dobře znají – je možné nechat si oběť přivést rovnou na pokoj.

"Mají zvláštní menu pro informované cizince," potvrzuje Lívia, místní učitelka jazyků. "Není na něm jídlo, ale osmi až dvanáctileté dívky. Policie to ví, občas zasáhne, jenže je podplacená. A lokální ekonomika na turistech závisí."

Zatímco nadržení černošští imigranti snad mají toužit pouze po českých ženách, nadržení běloši v Brazílii touží i po větší exotice- tady se jí říká travesti, transsexuální prostitutka před operací pohlaví.

Když jsem dělal před časem rozhovor s Gabrielou, travesti právě ze Salvadoru, tvrdila, že drtivá většina jejích zákazníků jsou bílí Němci, Francouzi a Američané. Středního věku, otcové od rodin, na dovolené u moře v bezpečných turistických lokalitách. Případně bílá podnikatelská elita, jež se sem z těchto zemí i s rodinami nastěhovala.

Je to ta samá klientela, která touží po nezletilých brazilských dívkách, shodou okolností v Salvadoru v drtivé většině černošských. Stejně jako na jiných frekventovaných turistických místech po chudém severovýchodě Brazílie, ve Fortaleze, Belému, Recife...

A nejde zdaleka jen o Brazílii. Bělošský sexuální apetit se globalizoval a nezastaví se před ničím. Kdo z vás nemá kamaráda nebo alespoň neslyšel o někom, kdo vyrazil do Thajska za "exotikou"?

Na Filipínách se odhaduje, že polovina všech turistů přijíždí za účelem sexu – stačí se podívat na obrázky z populární Fields Avenue v Balibagu. A pokud nepřijíždí, tak místní alespoň zneužívají online. Těžko najít rychleji rostoucí byznys na Filipínách, než je sex po webkameře, opět nejraději s nezletilými nebo mladistvými.

Pokud se započítají i oni, počet nadržených bělochů prudce stoupne. Sexuální turisté přicházející z našeho slušného a nevinného Západu se však počítají na miliony. A najdou se mezi nimi také Češi, mezi kterými je obzvlášť populární Thajsko či (považte) arabské Tunisko. O online pornografii nemluvě. 

Kdo ví, jestli právě tam teď někde uprostřed léta nerozsévají své neposedné sémě matadoři české xenofobie. Nebo jestli alespoň nesedí přikovaní u filipínské webkamery. Pravděpodobnost něčeho takového je mnohem vyšší, než že se černošští uprchlíci zmocní jejich nešťastných českých žen.

Zdroje:
Vlastní