Ubisoft spouští betu ujeté akční strategie The Mighty Quest for Epic Loot
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft spouští betu ujeté akční strategie The Mighty Quest for Epic Loot

26. 2. 2014 11:47 | Video | autor: Aleš Smutný |

Potenciální multižánrová zábava, to je humorná fantasy multiplayerovka The Mighty Quest for Epic Loot, která si něco bere z diablovek, tower defense her, strategií a kdoví čeho ještě. Ve hře se zhostíte role hrdiny a zároveň pána hradu. Postavíte si hrad, do něj dáte poklad a pak se vydáte vykrádat hrady náležející jiným hráčům, přičemž budete třískat po hlavě nejrůznější potvory a zároveň designovat ochranu vlastní pevnosti.

Do obrany nacpete veselé plamenomety, drticí válce, vlastní potvory, nášlapné pasti a obecně prostě vše, co vás napadne. Navíc si můžete vybrat za jakého hrdinu se pustíte do přetahované o poklady, přičemž všechny vám celkem jasně představí trailer, který najdete v článku.

Už jsme zmiňovali, že je The Mighty Quest for Epic Loot free to play? Právě mikrotransakční stránka hry prý nebude brutální a jestli vám za to bude stát, si nyní můžete zkusit v rámci otevřené bety, do níž se můžete přihlásit na oficiálních stránkách. Osobně se mi nejvíce líbí potenciál budování hradu ve stylu Dungeon Keepera a sympaticky nadsazený humor.

...

Nejnovější články