Condition Zero, Call of Duty, Firestarter pics
zdroj: tisková zpráva

Condition Zero, Call of Duty, Firestarter pics

20. 6. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po dvojí změně vývojářů a četných odkladech to vypadá, že bychom se v brzké době mohli konečně dočkat Condition Zero, předělávky nejpopulárnější online hry do singleplayerové kampaně.

Alespoň se tak vyjádřili tvůrci z Ritual Entertainment, podle jejichž slov je hra skoro hotova a mohla by vyjít někdy letos v létě. Pro podporu tohoto tvrzení umístili na svůj web finální vzhled krabice, modelů postav a zbraní společně s balíkem čerstvých screenshotů. Ty jsme samozřejmě přidali i do naší galerie, ve které máte ojedinělou možnost sledovat postupný vývoj hry od podzimu 2001 na celkem 140 obrázcích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
CS: Condition Zero galerie  ||  Call of Duty galerie  ||  Firestarter galerie

Pětici nových ukázek můžete obdivovat i z další first-person akce Call of Duty, která mívá v médiích obligátní titulek "od tvůrců Medal of Honor". Pokud si nyní klepete na čelo a říkáte si, že toto slýcháte poslední dobou nějak příliš často, není to falešná reklama ani omyl autora článku. Důvodem je prostý fakt, že vývojáři hitu Allied Assault ze společnosti 2015 se před časem nepohodli s vydavatelem Electronic Arts a poté ještě sami mezi sebou, takže část jich odešla a založila firmu Infinity Ward pracující právě na Call of Duty. Vedle toho se touto záviděníhodnou referencí prokazují ještě další dvě FPS, jednak Men of Valor: Vietnam od zbytků studia 2015 a dále samozřejmě také plnohodnotné pokračování série Medal of Honor s podtitulem Pacific Assault od EA.

No a trojici stříleček z vlastního pohledu uzavírají čtyři nové kousky z Firestarter, díla ruských mágů z GSC GameWorld, o němž jsme si povídali začátkem roku v rozhovoru. V něm se dozvíte vše podstatné, nicméně mnohem větší vypovídající hodnotu o úrovni hry má nový E3 2003 trailer (16 MB, DivX), jehož hudební doprovod se ve dvou minutách snaží napodobit slavný singl od The Prodigy - Firestarter. Samotná hra na mě takový působí dojmem, že se někdo pokouší o co nejvěrnější napodobeninu Quake 3 Arenu, což by nemuselo být úplně špatné, ale špetka invence by asi neškodila, zvlášť co se týká architektury levelů nebo modelů charakterů. Každopádně Firestartera si budeme moci brzy vyzkoušet sami díky vstřícnosti domácího vydavatele Top Distributor, takže v dohledné době očekávejte naše vlastní dojmy z hraní.

jd

Nejnovější články