Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Paroubková soptí: Máme nejskandálnější a nejnechutnější vládu od revoluce

Paroubková soptí: Máme nejskandálnější a nejnechutnější vládu od revoluce
zdroj: Mediafax

Manželka někdejšího premiéra a předsedy ČSSD Petra Paroubková přestala číst noviny a sledovat zprávy. Přesto, z toho co zachytila, podle ní máme „nejskandálnější a nejnechutnější vládu od revoluce".

I když ze strany vystoupila, neznamená to, že by ČSSD v budoucnu nevolila. Nyní Petra spoluvlastní vydavatelství, v němž se chce mimo jiné zaměřit na dětskou literaturu.

Pro média není zajímavá

Rok po volbách do sněmovny, které jejího muže stály post předsedy ČSSD, se Petra Paroubková dívá na média s odstupem a nemá pocit, že by na ní ve vypjatých chvílích předvolebního boje útočila.

„Nevnímám to tak, nemyslím, že by na mě média útočila. Vždy jsem to říkala, já pro média nejsem zajímavá. Jsem pouze prostředkem jak se dostat na kůži Jiřímu. Situace je dnes (alespoň pro mě) velmi klidná," míní Paroubková.

Že by obecně novináře podráždila svou knihou V botičkách od diora, v níž mnohé kriticky zmiňuje, si nemyslí. „Co se týče mé knihy - stejný prostor jsem věnovala popisu novinářů, kteří se ke mně chovali hezky. Chtěla jsem, aby kniha byla vyvážená, proto jsem si dala záležet, aby jich byl stejný počet na obou stranách," dodala pro ParlamentníListy.cz Petra na vysvětlenou.

Celý článek na ParlamentniListy.cz.