Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Paroubek slibuje, že spisovatele Klause trumfne

Paroubek slibuje, že spisovatele Klause trumfne
zdroj: Mediafax

REVUE Každý má jiný vkus. Zápisky z cest Václava Klause se někomu mohou líbit, někomu mohou přijít trochu povrchní. Příliš objevné rozhodně nejsou, nicméně člověk se dozví řadu zajímavých věcí, například, že Argentinci chodí hezky oblečení či, že hitem Buenos Aires jsou psí chůvy.

Každopádně slohové práce pana prezidenta nechce nikdo kritizovat, jedinou výjimkou je Jiří Paroubek. Slibuje, že jeho kniha „Ve službě republice" bude mít vyšší úroveň.

Zápisky s cest jsou již tradičně spojeny s návštěvou hlavy státu v zahraničí. „Z projíždění hlavním městem mám několik poznatků. Prvním z nich je to, že na počátku podzimu, který na jižní polokouli právě začíná, kvetou keře a stromy jako u nás na jaře. Bylo mi vysvětleno, že je to normální, že tady rostliny kvetou dvakrát. Druhým je to, že je tu nekonečně aut a že je město od rána do noci plné," dozví perly se čtenář Práva, které má na zápisky exkluzivitu.

Expremiér neví, co si myslet

Expremiér Jiří Paroubek slibuje, že jeho připravovaná kniha ze zahraničních cest, nazvaná. „Ve službách republice" bude mnohem hodnotnější.

Celý článek na ParlamentniListy.cz