Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Paroubek opět běduje nad novináři. Zbytečné, reaguje Zbořil

Paroubek opět běduje nad novináři. Zbytečné, reaguje Zbořil
zdroj: Mediafax

Bývalý předseda ČSSD Paroubek se krátce po otištění dvou rozhovorů, které po delší době poskytl, ohradil proti tomu, jak některá média jeho odpovědi zkreslila. Je to marná snaha, glosuje jeho krok politolog Zbořil.

Do předem prohraného boje se zřejmě pouští bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek, když se snaží uvést na pravou míru vlastní výroky, které mu média zkreslila. „Nikdy jsem o Lubošovi Zaorálkovi neřekl, že je zbabělec, jak v úvodu mého rozhovoru dovozuje časopis Týden a pak i server Lidovky.cz. Pouze jsem konstatoval, že neměl nakonec odvahu kandidovat na předsedu ČSSD, což je holý fakt," uvádí Paroubek pro ParlamentníListy.cz.

V médiích také zaznělo, že považuje Zdeňka Škromacha za diletanta, ačkoli jen označil za diletantské výroky, jimiž se mu místopředseda ČSSD snažil vsugerovat podporu kandidatury Bohuslava Sobotky. „Michal Hašek není k smíchu, jak jsem se dočetl v MF Dnes, ale některé pasáže jeho ´Desatera´ jsou opravdu směšné, například teze o tom, že model sociálního státu 20. století je minulostí," upřesňuje Paroubek.

Celý článek na ParlamentniListy.cz