Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 8°C Polojasno

Oslavte konec prázdnin v centrálním kempu na Pražačce. Hurá do školy s kapelou Medvěd 009!

Oslavte konec prázdnin v centrálním kempu na Pražačce. Hurá do školy s kapelou Medvěd 009!
zdroj: tisková zpráva

Konec prázdniny se nezadržitelně blíží, Camp Žižkov Prague a sportoviště Pražačka, si pro rodiče s dětmi přichystali zábavný den plný hudby, soutěží a dětských her. Celá akce se uskuteční ve čtvrtek 28. srpna 2014 od 15 hodin. Dalším veselým odpolednem bude provázet známá moderátorka Tereza Tobiášová a ve večerních hodinách vystoupí na letní stagi Indian baru, úvalská rocková kapela Medvěd 009 včele se svým leaderem Vaškem Bláhou. 

Děti se mohou těšit na pestré soutěže jako je skákání v pytli, běh s pingpongovými míčky na lžíci, ochutnávání a poznávání chutí různých pokrmů, závod v člunkovém běhu, na maňáskové divadélko hereckého seskupení Divadla Schubert nebo na dětskou diskotéku, která odstartuje úderem 17 hodiny. Soutěže budou tentokrát probíhat ve sportovním a relaxačním areálu Pražačka a pro nejmenší bude v areálu centrálního kempu připraven skákací hrad, stánkový prodej balónků a mnoho dalšího.

První ročník akce Hurá na školy zakončí v 19 hodin koncert populární rockové kapely Medvěd 009, která se v žižkovském kempu objeví vůbec poprvé a zahraje také kromě známých hitů i písně z nově připravovaného alba. 

VSTUPNÉ NA AKCI JE ZDARMA!

hura do skoly s logy zdroj: tisková zpráva

Camp Žižkov Prague a sportoviště Pražačka

Kemp, který se nachází v městské části Praha 3 – Žižkov, uprostřed obytné čtvrti v areálu Pražačka, nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství aktivit k využití volného času. Na své si tu přijdou jednotlivci i rodiny s dětmi. Ať už se jedná o venkovní sportoviště s celou řadou hřišť, tenisových kurtů, beach volejbal, venkovní i vnitřní plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, nebo o letní akustickou hudební scénu v rámci unikátního Indian Baru, stylizovaného nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů.

Zelená oáza klidu nabízí zahraničním i českým turistům jako jedna z evropských metropolí unikátní zážitek z cestování v podobě atmosféry tradičního kempu s táborovým ohněm a grilováním. Možností sportovního vyžití je v areálu Pražačka celá řada. Kromě sportovišť a hřišť je v těsné blízkosti také cyklistická stezka, která vede rozlehlým parkem přímo do centra města.

V pražském centrálním kempu také dobře využijí volný čas rodiny s dětmi. Na pozemku se nachází trampolína, pískoviště nebo dětské hřiště. Za povšimnutí také stojí pravidelně pořádaný originální kulturní program, jako jsou dětská divadélka, dětské dny, dětské bazárky, workshopy, cestovatelské debaty či přednášky nebo velkoplošné videoprojekce sportovních přenosů.

Grilované pochoutky, opékání vuřtů, indiánské týpí, totem nebo letní zahrádka s barem doplňují jedinečnou atmosféru žižkovského kempu.

Více na na www.praguecamping.com

Www.prazacka.cz