Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Skoro jasno

Omluva společnosti TISCALI MEDIA, a.s. adresovaná společnosti Mitrowicz, a.s. a panu Michalovi Bedřichovi

Omluva společnosti TISCALI MEDIA, a.s. adresovaná společnosti Mitrowicz, a.s. a panu Michalovi Bedřichovi
zdroj: tisková zpráva

K článku "Novodobá česká šlechta: Bydlí na zámcích a nemá ráda veřejnost" zveřejněnému 20. 5. 2016 na webu zpravy.tiscali.cz jsme omylem přiřadili fotografii zámku Mitrowicz v Kolodějích nad Lužnicí a pana Michala Bedřicha s popiskem, z něhož vyplývalo, že pan Michal Bedřich spravuje zámek na fotografii pro pana Tomáše Chrenka, ačkoliv se článek týkal zámku v Kolodějích u Prahy a nikoliv zámku Mitrowicz v Kolodějích nad Lužnicí.  

Společnost TISCALI MEDIA, a.s. se tímto omlouvá panu Michalu Bedřichovi a společnosti Mitrowicz, a.s. (www.zamekmitrowicz.cz), která zámek v Kolodějích nad Lužnicí vlastní, za mylné umístění fotografií zámku Mitrowicz a pana Michala Bedřicha jako jeho správce u článku "Novodobá česká šlechta: Bydlí na zámcích a nemá ráda veřejnost", s kterým použitá fotografie neměla nic společného.

Společnost Mitrowicz, a.s. ani pan Michal Bedřich nemají nic společného se zámkem v Kolodějích u Prahy vlastněným panem Tomášem Chrenkem ani s obsahem článku "Novodobá česká šlechta: Bydlí na zámcích a nemá ráda veřejnost", který se týkal zámku v Kolodějích u Prahy a nikoliv zámku Mitrowicz v Kolodějích nad Lužnicí.

Ve chvíli, kdy jsme byli na mylné umístění fotografie společností Mitrowicz, a.s. upozorněni, ihned jsme příslušný článek stáhli z vydání.

Zdroje:
Vlastní