Fight Club #137 HD: Návrat psance
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #137 HD: Návrat psance

4. 7. 2013 19:40 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Na videozáznamu podcastu Fight Club #137 uslyšíte a uvidíte, jak jsme zhodnotili odchod Dona Mattricka, de facto šéfa herní divize Microsoftu, do Zyngy. Něco podobného se neděje každý den a krom jiného jsme se bavili o tom, jestli to má nebo nemá spojitost s turbulentními změnami okolo konzole Xbox One. Detailně jsme si také probrali tvrzení Marka Kerna o tom, že neustálé přizpůsobování World of Warcraft mainstreamu de facto zku*vilo MMO žánr, ale nezapomněli jsme ani na návrat značky Outcast do rukou původních majitelů.

Ještě před tím jsme se ale jako hladoví psi vrhli na rozdělení z Kickstarteru zaplacené adventury Broken Age na dvě části, protože tvůrcům z Double Fine přerostl projekt přes hlavu (a vybrané peníze). Co si o tom myslíme, to se dozvíte na videozáznamu v článku.

Jestli si pustíte podcast #137 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články