Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes -2°C Skoro zataženo

Odhalte nejnižší ceny energií pomocí srovnám.cz

Odhalte nejnižší ceny energií pomocí srovnám.cz
Ilustrační snímek | zdroj: Profimedia

Na trh srovnávačů energií vstoupil další hráč. Srovnám.cz se od ostatních služeb podobného typu liší tím, že nesrovnává jen ceny, ale i smluvní podmínky poskytovatelů. Srovnám.cz zároveň pro praktické srovnání nepotřebuje žádné osobní ani kontaktní údaje uživatele a je nezávislá na provizích za uzavřené smlouvy.

Služba srovnám.cz plně využívá kvalitních dat k tomu, aby uživatelům ukázala konkrétní nabídky od dodavatelů. Od konkurence se odlišuje mimo jiné tím, že aktivně hlídá smluvní podmínky dodavatelů energií a upozorňuje např. na porušování Etického kodexu nebo vyměření sankcí při předčasném ukončení smlouvy.

„Věříme, že naši uživatelé ocení nezávislý web, který jim přehledně srovná nabídky energií nejen podle ceny, ale i podle smluvních podmínek,“ říká výkonný ředitel TISCALI MEDIA, a.s. Michal Kubík.

srovnam zdroj: tisková zpráva

Projekt srovnám.cz se od konkurence odlišuje i tím, že jeho obchodní je založen na příjmech z prodeje bannerových pozic na samotném webu. Provoz webu tedy není závislý na provizích ze smluv uzavřených jeho prostřednictvím.

„Snažili jsme se využít mezery na trhu srovnávačů. Většina konkurenčních projektů je závislá na provizích a zobrazení výsledků srovnání podmiňuje zadáním kontaktních údajů. Ani jedno u nás nenajdete,“ doplňuje Michal Kubík. 

Zdroje:
Inzerce