Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Novotný: Mám rád Kalouska, nesnáším Filipa

Novotný: Mám rád Kalouska, nesnáším Filipa
zdroj: Mediafax

Herec Petr Novotný s gustem a rád navštívil redakci ParlamentníchListů.cz. Prý proto, že velmi obezřetně sleduje politiku, ale kupodivu i to, co se děje kolem Evropské unie. Koho z politiků má rád? I tady uměl bavič překvapit. Má prostě v oblibě ministra financí Kalouska. Předsedu komunistů ale rád naopak nemá, přesto jej považuje za inteligentního člověka. Na Romy se však dívá spatra: je prý mezi nimi hodně lemplů.

Asi nikoho nepřekvapí, že se herec a bavič Petr Novotný rád zaobírá politikou. Již v minulosti tuto věc totož prozradil ParlamentnímListům.cz.

„Já se o politiku hodně zajímám. Nebudu ale nikdy aktivní v politice. Jsem ale dokonce možná na politiku hodně návykový. Musím s ní mít totiž celý den kontakt. Když jsem u počítače, tak každou druhou, třetí hodinu projíždím servery a dívám se, jestli se něco nezměnilo, jestli se něco nového nestalo,“ prozradil Novotný s tím, že má na internetu asi čtvery základní domovské stránky. Mezi nimi jsou prý i ParlamentníListy.cz.

„Ty se mi líbí proto, že bleskově reagujete na aktuální dění a současnou situaci,“ pochválil.

On sám sebe řadí mezi voliče pravice. „Pravidelně volím ODS, ale že bych tam měl nějakého oblíbeného politika, tak to ne. Já jsem vždy volil ODS, ale kdyby jenom to, já jsem dokonce pro ODS pracoval jako agentura. Už tenkrát, když jsem začínal, tak jsem jim ale říkal: ´Vy se tak vyhraňujete proti té EU, že tu myšlenku úplně ničíte´,“ zmínil.