Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Neveřejné mobilní tarify: Jak se dostat k výhodným nabídkám operátorů?

Neveřejné mobilní tarify: Jak se dostat k výhodným nabídkám operátorů?
zdroj: tisková zpráva

Říká se, že s neomezenými tarify ušetříme. Jenže není to tak úplně pravda. Podle samotných operátorů 4 z 5 zákazníků tarif přeplácejí. Pokud se nám něco skutečně vyplatí, tak jsou to neveřejné nabídky operátorů. Jak se k nim dostat?

Když před lety začali operátoři nabízet neomezené tarify, byla to velká mobilní revoluce. Ceny byly přestřelené, přesto se našlo mnoho lidí, kteří bez rozmyslu ukončovali své závazky nebo se loučili s dobíjecími kartami, aby mohli neomezeně volat širokému příbuzenstvu i všem přátelům. Málokdo z nich se tehdy zamýšlel, zda se mu takový tarif skutečně vyplatí.

Přes 80 % lidí neomezený tarif neprovolá

Ani patnáct set za tehdejší neomezený tarif lidi neodradilo. Přestože zájemců bylo mnoho, taková nabídka skutečně pomohla ušetřit jen malé hrstce z nich. O nic lepší to nebylo ani v průběhu let, kdy ceny neomezených tarifů klesly i na polovinu. Většina lidí je ani v takovém případě nemá šanci využít.

I sami operátoři připouštějí, že tarif bez omezení naplno vyčerpá jen minimum zákazníků, kteří si jej sjednali. 4 z 5 lidí neomezený tarif zbytečně přeplácí.

neverejne-tarify-usetreno.cz-jpg-653-(01) Více než 80 % zákazníků neomezené tarify nevyužije | zdroj: tisková zpráva

Neveřejné nabídky operátorů dokážou ušetřit 70 % ceny

Možná jste se také nechali napálit zdánlivě výhodnou nabídkou neomezených tarifů, a přitom zdaleka neprovoláte tolik minut, aby se vám vyplatila. Anebo to máte naopak - mobilní telefon potřebujete k práci anebo jste jednoduše hodně v kontaktu s blízkými, a tak je pro vás paušál bez omezení opravdu vhodný. Ať už je to jakkoliv, vždy můžete platit za tarif méně. I ten nejlevnější tarif na neomezené volání do všech sítí, který vám nabídne operátor na prodejně, je totiž oproti neveřejným nabídkám nevýhodný.

Mobilní operátoři k neveřejným nabídkám sahají pouze v mimořádných situacích a nabízí je jen vybraným zákazníkům. Důvod je nasnadě. Takové nabídky jsou výrazně levnější oproti klasickým tarifům, které vám představí sám operátor.

Neomezené volání pod 500 Kč je standard. A navíc dobrý tahák, jak získat nové klienty. Při přechodu od jiného operátora totiž máte možnost díky těmto tajným nabídkám získat i volání na několik měsíců zdarma.  

neverejne-tarify-usetreno.cz-jpg-653-(02) Neveřejné tarify budete hledat na oficiálních stránkách operátora marně | zdroj: tisková zpráva

Kde zažádat o neveřejný tarif?

Z logiky věci nejsou tajné nabídky operátorů vyvěšeny na oficiálních webových stránkách a pravděpodobně vám je nikdo nenabídne na prodejně. Má vůbec běžný zákazník šanci se k nim nějakým způsobem dostat? Ano a překvapivě snáze, než si vůbec myslí. Srovnávací portál Ušetřeno.cz, který se mimo jiné věnuje i porovnání tarifů, vyjednal pro své zákazníky právě neveřejné nabídky neomezených tarifů za méně než 500 Kč, které můžete získat i vy. A navíc bez rizika pozdějšího zdražování! S 24měsíčním závazkem získáte jistotu garantované ceny, na kterou běžně nedosáhnete.

A v případě, že vám stávající operátor začne vyhrožovat sankcí za předčasné ukončení smlouvy, můžete zůstat klidní. Portál Ušetřeno.cz nejenom bojuje proti předraženým tarifům, ale také přemrštěným pokutám. A proto svým zákazníkům, kterým sankce hrozí, vyplatí v rámci časově omezené nabídky bonus až 1 000 Kč.

Zdroje:
Inzerce