Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Muzikálová komedie Mýdlový princ bude mít hvězdné obsazení

Muzikálová komedie Mýdlový princ bude mít hvězdné obsazení
V muzikálu si zahraje tolik hvězd, že se ani na jednu fotku jen těžko vešly | zdroj: Isifa.com

Také máte rádi písničky Václava Neckáře? Tak to je dobře, protože teď si je od 12. 3. 2015, kdy proběhne v Divadle Broadway premiéra ryze českého muzikálu Mýdlový princ který bude Neckářových hitů plný, opravdu užijete. 

Muzikálová komedie o tom, že i když to s námi jde někdy z kopce, vždy je možné ten kopec nakonec zdolat. Příběh působí nesmírně emotivně a lidsky, ale současně je plný humorných situací a scén.

Děj celého příběhu je zasazen do současnosti a zavede diváky mezi amatérské herce v malebném prostředí Šumavy. Libreto k tomuto muzikálu napsal a celé dílo zrežíruje Radek Balaš, známý muzikálový režisér. Celým muzikálem budou provázet velké hity Václava Neckáře, který si sám zahraje jednu z klíčových postav. 

Ve čtvrtek 20. 11. proběhla tisková konference kde bylo odtajněno obsazení, Oldřich Lichtenberg producent muzikálu společně s režisérem Radkem Balašem obsadili do tohoto muzikálového hitu jara 2015 opravdové skvosty umělecké scény. Je libo Martina Dejdara? Máte ho! Kdo že společně s ním nastudoval hlavní roli Martina Liberta? Co třeba hned takový Sagvan Tofi. Hotovo, je tam.

A na koho že dalšího se ještě budete moci těšit? Jen namátkou, Ivana JirešováTereza KostkováJitka SchneiderováAleš HámaVáclav KoptaJaromír NosekJosef VágnerPetr Štěpánek, Vlastimil Zavřel,Jaroslava ObermeierováJana SynkováJosef Vojtek, a to pořád není vše, co třeba Michaela Nosková nebo Olga Lounová? To je ale panečku "nářez", a velký obdiv tvůrcům muzikálu. Ti všichni společně, plus velmi známé hity Václava Neckáře jako např., ČARODĚJ DOBRODĚJ, ŠA-LA-LA-LI, LÉKOŘICE, MÁ LÁSKO, MÝDLOVÝ PRINC a mnoho dalších slibují že jaro v Divadle Broadway bude plné skvělých zážitků a my na Kultuře přejeme aby se muzikál líbil a zároveň se už moc těšíme. 

Zábavné určitě bylo, když se v žertu Oldřich Lichtenberg zmínil, že plánoval premiéru posunout na 11. 3. 2015 a to z důvodů narozenin Martina Dejdara, který to nadšeně kvitoval s tím, že alespoň tak to oslaví pořádně a s plnou parádou. Producent muzikálu pak raději vysvětlil, že premiéra bude opravdu 12. 3. 2015 a Martin si svojí oslavu bude muset udělat za své. Nálada na "tiskovce" byla skvělá a bylo znát, jak se všichni okolo Mýdlového prince už těší a věří, že to hlavní, bavit diváky Divadla Broadway se díky tomuto “kusu“ podaří napříč generacemi.

Více o muzikálu a předprodej vstupenek

Zdroje:
kultura.cz