Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Manžel Heleny Vondráčkové jde do politiky. Získala ho Bobošíková

Manžel Heleny Vondráčkové jde do politiky. Získala ho Bobošíková
zdroj: Mediafax

Manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové Martin Michal zahajuje politickou kariéru. Do svého tábora ho dostala Suverenita Jany Bobošíkové. Díky Michalovi by prý mohla výrazně uspět už v krajských volbách.

Suverenita – blok Jany Bobošíkové získala na svou stranu novou posilu. Stal se jí partner a manažer zpěvačky Heleny Vondráčkové, Martin Michal. Právě sama Vondráčková už přitom v minulosti Suverenitu také podpořila. Plánuje také, že bude zpívat na jejích vystoupeních.

Oslovili ho. A přijal

Jak se ale do strany dostal právě Michal? Detaily svěřila redakci přímo šéfka partaje, Jana Bobošíková. "Pana Michala jsme oslovili sami. Líbí se nám jeho konzistentní názory, možnost svobody slova, kterou dlouhodobě hájí, je to velice erudovaný člověk," sdělila redakci důvody, proč měla zájem získat Michala pro sebe. Ten bude za Suverenitu kandidovat v krajských volbách ve Středočeském kraji.

Kromě profesní erudovanosti vidí ale na jeho angažmá i další pozitivum. "Jsme rádi, že naši nabídku přijal. Je to známý člověk, může nám zvýšit i preference," pochválila Michalův krok šéfka Suverenity. Michal prý zaujal nejen ji, ale i další členy strany. Třeba svým projevem na ideové konferenci strany, jež se odehrála o uplynulém víkendu.