Fantasy MMORPG Red Stone
zdroj: tisková zpráva

Fantasy MMORPG Red Stone

30. 5. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Novou 2D fantasy MMORPG Red Stone dnes prostřednictvím prvních screenshotů, které už jsou pro vás připraveny v naší galerii, představila vydavatelská společnost K2 Network.

Hra je vyvíjena studiem L & K Logic Korea Co., Ltd. coby epizodická MMORPG nabízející hráčům unikátní herní zážitek a hluboký příběh. Odehrává se ve světě plném nebezpečí a zmítaném válkou. Cílem hráčů, kteří si svého hrdinu mohou vybrat z osmi tříd postaviček, bude znovu nastolit mír, k čemuž by jim měl dopomoci jakýsi mocný klenot roztříštěný na spoustu kousků, jež je třeba nejdříve najít. Red Stone bude vybavena zvláštní transformačním systémem, díky němuž budou mít postavičky možnost měnit nejen svou práci a zbraně, ale také se proměňovat v jiné postavy, což určitým způsobem rozšíří spektrum strategických možností. Narozdíl od některých jiných her tohoto typu se zde navíc nepoužívá mana, když chcete kouzlit nebo uplatňovat své schopnosti. Namísto toho je tu dobíjitelný "Charge Point" systém, nutící hráče myslet trochu více strategicky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Společnost K2 Network získala práva Red Stone vydat v pěti částech světa, a to v Severní a Jižní Americe, Turecku, Indii a Polsku. Hru bude nabízet pod svým modelem Frree2Play, přičemž všechny informace potřebné k registraci budou k dispozici na oficiálních stránkách projektu. K tomu K2 Network oznámila, že součástí kampaně, která má dílo uvést do povědomí hráčů, budou hodnotné ceny (včetně počítačových sestav předních výrobců, různé hodnotné předměty související s Red Stone, apod.), jež obdrží ti hráči, kteří dosáhnou určitých mezníků ve hře.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články