Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Láska po drátě je na vzestupu, zatímco ekonomika upadá

Láska po drátě je na vzestupu, zatímco ekonomika upadá
zdroj: tisková zpráva

be2 odkrývá tržní síly, které svádějí singles dohromady, protože být single je čím dál dražší.

Nové průzkumy ukázaly, že lidé často hledají lásku a trvalý vztah v momentě, kdy jejich ekonomická prosperita klesá. Dokonce se v takové situaci obracejí více na internetové služby pro seznámení.

“Najít spřízněnou duši v posledním roce jednoznačně stouplo na popularitě. Myslím, že lidé, kteří se dříve zaměřili hlavně na práci, nyní zjišťují, že kariéra nemá vždy odpověď na všechny otázky,” říká analytik be2 José Fitzgerald.

Pro některé představují ekonomické problémy přímou motivaci k nalezení trvalého vztahu, který by jim pomohl překonat těžké časy. Z nově mezi singles provedeného průzkumu na be2 vyplývá, že by 37% respondentů označilo potřebu rozdělit se o náklady jako důvod k hledání nového partnera a 56% potvrdilo, že se ekonomická krize nějakým způsobem podepsala na jejich touze  po novém partnerovi.

Seznámení po internetu šetří peníze

Podle průzkumu vnímá mnoho lidí seznámení po internetu jako nejefektivnější a zároveň nejvýhodnější způsob nalezení nového partnera. 31% se registrovalo u služeb k seznámení jako např. be2, protože ve srovnání s tradičními seznamovacími agenturami  pro ně představují jistotu, že za své peníze dostanou to, co očekávají.   Pro 35% dotázaných je i zábava jako vyjít si do baru nebo do klubu moc drahá.

“U be2 víte, co za své peníze dostanete. V porovnání s utrácením peněz ve společnosti, kde můžete vyjít s prázdnou, Vám be2 po přihlášení zaručuje vhodné protějšky a kontakty. Mnoho našich respondentů dokonce považuje chat na be2 za rychlý způsob, jak navázat kontakt s ostatními a mnohdy zabřednou do mnohem vážnějších témat, na které by na takové klasické schůzce nepřišla ani řeč.”

Navzdory ekonomickému propadu dosahuje be2 28 miliónů

Be2 má nyní více než 28 miliónů členů v 37 zemích světa. “Ekonomická krize nijak nepříznivě neovlivnila be2. Naopak, počet členů na be2 roste a roste a minulý měsíc jsme dosáhli neuvěřitelných 28 miliónů!”

be2 je jednou z předních seznamovacích služeb, které jsou navrženy tak, aby svedly dohromady spřízněné duše. Více než 28 miliónů členů v 37 zemích na 6ti kontinentech důvěřuje unikátní metodě be2, kterou vyvinul tým odborníků z řad psychologů, sociologů a statistiků. Čtyřicetiprocentní míra úspěchu je důkazem, že neprohloupili!

Pokud chcete zjistit více o tom, jak Vám be2 může pomoci najít lásku, navštivte www.be2.cz.