Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Kdo je pro vás ten pravý – a jak ho najít?

Kdo je pro vás ten pravý – a jak ho najít?
zdroj: ThinkStock

Zaručené rady, jak v širém světě hledat a nalézt toho pravého, na člověka vyskakují zpoza každého rohu. Kritéria, kterým podléhá výběr partnera, bývají velmi individuální, ale vždy platí, že je dobré mít ve svých preferencích jasno.

Což platí především v případě, že vám nejde jen o lehký flirt, ale o partnera, vedle kterého se chcete probouzet častěji, než po jediné proflámované noci. Co přesně musí někdo takový splňovat? Na základních parametrech se většina lidí shodne: dotyčný či dotyčná by měli být sympatičtí, inteligentní nebo třeba ohleduplní, ale o přeskočení skutečné jiskry často rozhodují věci, které by nás na první pohled nenapadly.

Velice podobně to funguje i v řadě dalších životních témat a nemusí jít ani o vyloženě osudové věci. Vybíráme si totiž neustále – partnera, bydlení, oblíbenou značku nebo například dodavatele energií. A zrovna v posledním případě se paralela k partnerství přímo nabízí.

Také navazujete vztah, také se z něj může vyklubat dlouhodobá záležitost a také v ní hrají roli faktory, o jakých předem nemusíte vědět. Doba sice pokročila, ale vyznat se v často nepřehledných a mazaně formulovaných nabídkách je podobná alchymie, jako snaha odhadnout člověka na prvním rande.

Na rozdíl od randění vám ale zrovna s energiemi snadno poradí srovnávací portál. Když si v prohlížeči otevřete adresu Srovnam.cz, dostanete k dispozici pomocníka, o jakém se internetovým seznamkám může jen zdát. Srovnávací portál vám na základě adresy a spotřeby – stačí PSČ a odhad – vypíše dostupné nabídky a hlavně k nim uvede všechny potřebné informace, podle kterých si můžete dodavatele energií vybrat bez obav z nepříjemných překvapení.

Ať už dáváte přednost nejlevnější nabídce i za cenu dlouhodobé smlouvy, nebo byste naopak chtěli něco flexibilnějšího, protože se výhledově chystáte stěhovat, Srovnam.cz vám najde toho pravého – toho pravého dodavatele energií, samozřejmě. A životního partnera pak můžete hledat (nebo s ním ten život trávit, pokud už jste našli) hezky v teple domova.

Zdroje: