Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Ironická Klasnová: Manželství s Vítkem zkrachovalo

Ironická Klasnová: Manželství s Vítkem zkrachovalo
zdroj: Mediafax

Místopředsedkyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová ve vyjádření pro ParlamentniListy.cz odhalila "pravý stav" jejího vztahu s Vítem Bártou. Prý je v troskách. Nakonec ale uvedla, že jde jen o vtip.

Jedna z čelných představitelek Věcí veřejných v pátek učinila "šokující přiznání". Její vztah s exšéfem dopravy Vítem Bártou prý zkrachoval. Navíc údajně vyšlo najevo, že získala podvodně svůj vysokoškolský titul. Přiznala se k tomu na fóru ParlamentníchListů.cz. Záhy ale uvedla, že jde o vtip.

Přistiženi při činu

"Vídáme se jen o víkendech, a to ještě pod dohledem. Nikoli sociálního kurátora, ale svědomitých paparazzi; naposledy jsme byli přistiženi v Třeboni na kolech. V týdnu na sebe s Vítkem čas nemáme. A když už se v noci či nad ránem potkáme náhodou ve stejném bytě, jsme tak unavení, že už se ani nepohádáme," uvedla Klasnová.

I z tohoto důvodu se prý rozhodla, že s manželstvím skončí. "Ano, naše manželství je krachu ještě blíž než česká vláda. Musím se rychle poohlédnout po jiném muži," uvedla Klasnová. Ta ve svém doznání uvedla, že jde pouze o šprým.

Celý článek na ParlamentniListy.cz