Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Hříšné akce v hospodě na stole. Bulvár dělá velkou ostudu Karlu Schwarzenbergovi

Hříšné akce v hospodě na stole. Bulvár dělá velkou ostudu Karlu Schwarzenbergovi
Karel Schwarzenberg | zdroj: Profimedia

Bulvár již třetí den pokračuje v pátrání po minulosti slečny, kterou v sobotu vyvedl do společnosti předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg. Pětadvacetiletá Jana Vopěnková, prezentovaná jako „knížecí kněžka“, prý totiž rozhodně není ztělesněním aristokratické noblesy.

Čtenáři zaslali deníku Blesk několik snímků dívky, která „Agenta 009“ doprovázela na vyhlašování Českých slavíků. Jedná se veskrze o snímky velmi odvážné a jejich dominantní část obvykle tvoří nahá těla. Fotky navíc ukazují, že slečna, kterou již dříve bulvár popsal jako „neukojitelnou ramlici“, ve své vášnivosti nehledí nejen na věk, ale dokonce ani na pohlaví.

Série fotografií ukazuje knížecí doprovod, kterak v šest hodin ráno na hospodském stole, za postupného odhalování a za přihlížení nadšených diváků předvádí různé sexuální polohy s jinou slečnou. Bulvár přinesl celkem tři velké fotografie různých sexuálních praktik, pouze se zakrytím nejcitlivějších míst, k čemuž posloužilo předvolební logo knížete Schwarznberga coby "agenta".

„Jedna z holek tvrdila, že je bisexuální. Nechala se vyhecovat, ať nám to předvede se ženou, a Jana se ochotně přidala,“ popsal bulváru čtenář, který fotky poslal. Nejnovější „Bondgirl“ takto řádila ve venkovské restauraci v Lubenci.

Příběh slečny z Nepomyšle, která před dvěma měsíci pobláznila Karla Schwarzenberga natolik, že do ní měl údajně investovat již více než dvě stě tisíc, sleduje bulvár od soboty, kdy se s ním objevila ve společnosti. Probral její minulost, netajenou zálibu v bohatých mužích a na základě fotografií velmi kriticky zhodnotil její vkus.

Zájem bulváru přiměl Schwarzenbergovu přítelkyni, aby poněkud korigovala svou otevřenost. Facebookový profil, z něhož bulvár její odvážné fotografie čerpal, již přejmenovala a vystupuje na něm jako Tamara Zavadilová. Rovněž z něj stáhla své nejodvážnější fotografie. 

Zdroje: