Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Hašek: Tvrdík mi neradí vůbec. Mezi poradci mám Buzkovou

Hašek: Tvrdík mi neradí vůbec. Mezi poradci mám Buzkovou
zdroj: tisková zpráva

Jeden ze dvou nejvážnějších kandidátů na funkci předsedy ČSSD Michal Hašek vyvrátil v rozhovoru pro týdeník Instinkt, že by byl prodlouženou rukou bývalého volebního manažera strany Jaroslava Tvrdíka.

Jeho soupeři trousí, že snad bez Jaroslava Tvrdíka neudělá ani krok a že je bývalý volební manažer jeho stratégem či poradcem.

„Je to lež. Opakovaně to vyvracím a popírám. Jaroslav Tvrdík není žádným mým blízkým spolupracovníkem a nepočítám s ním ani do budoucna. Jen oceňuji to, že velmi výrazně pomohl sociální demokracii v krajských volbách v roce 2008," říká v rozhovoru pro týdeník Instinkt Michal Hašek, jeden z kandidátů na předsedu ČSSD.

Zatímco Tvrdíka jako svého poradce jihomoravský hejtman popírá, těší ho, že mezi své rádce může počítat svého času nejpopulárnější političku Petru Buzkovou. „Petra Buzková se nechce vrátit do aktivní politiky, ale přijala úlohu člověka, který je teď po mém boku, a já počítám s tím, že by mi pomáhala v roli poradkyně, i pokud bych ve volbách uspěl," prozrazuje Hašek.

Celý článek na ParlamentniListy.cz