Další změny v NHL 10
zdroj: tisková zpráva

Další změny v NHL 10

30. 6. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mezi ně se počítají přepracované herní módy, autentické playoff i rvačky po odpískání zápasu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V návaznosti na první květnové informace ohledně letošního ročníku NHL 10 od EA Sports na internet spolu s dojmy zahraničních novinářů (viz náš výtah) unikl také faktický výčet novinek. Co nového se z něj lze dozvědět?
  • Obsáhne nový mód Battle for the Cup s autentickou verzí play-off, během něhož se budou hráči zraňovat, budovat si rivality vůči kolegům z dalších týmů nebo usilovat o to, aby se dostali do první pětky (což zní podobně jako např. důraz na věrohodné přestupy hráčů ve FIFA 10).

  • V přepracovaném módu generálního manažera budete dohlížet na drafty a hledat talenty, rozhodovat o tom, kteří hráči jsou na prodej či na výměnu, najímat zaměstnance a dlouhodobě sbírat manažerské body, díky nimž se pak eventuálně stanete legendou.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
obrázky z první poloviny června
  • Hrát se bude nově i po odpískání zápasu, kdy se budete moci opřít do protihráčů, pomstít se jim za góly nebo dřívěější penalty: po stisknutí tlačítka Y je třeba vezmete po hlavě (nebo jim přes ni přetáhnete dres), což samozřejmě vyústí ve rvačky.

  • EA prý letošní ročník nazývají jakousi "hokejovou Orange Box" (po vzoru Half-Life 2), což si někteří vykládají tak, že by s hrou mohli EA přibalit např. novou verzi 3 on 3 NHL Arcade anebo v souvislosti s dřívějšími spekulacemi o tom, že EA oživí PCčkovou verzi hry v digitální podobě, až bude v Evropě (zvlášť té východní) dostatečně rozvinutý broadbandový internet.
NHL 10 vyjde na podzim ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Dvě zásadní vylepšení NHL 10  [23.6.2009 10:10 - levis]
Videa z NHL 10, Brutal Legend, Dantes Inferno  [29.5.2009 12:12 - levis]
První informace o NHL 10  [14.5.2009 15:15 - jd]
zdroj: IGN

Nejnovější články