Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Drobil: Michálek trpí fantasmagorickými představami

Drobil: Michálek trpí fantasmagorickými představami
zdroj: Mediafax

Bývalý šéf Státního fondu životního protředí Libor Michálek tvrdí, že ho tehdejší ministr životního prostředí Pavel Drobil jmenoval do čela fondu až po domluvě se svým známým, ostravským podnikatelem Danešem Zátorským. Pavel Drobil to ale považuje za čistou fantasmagorii.

„Očividně se zdá, že pan Michálek trpí stihomamem. Jeho teorie o tom, že jsem jeho jmenování musel konzultovat s Danešem Zátorským, je naprosto fantasmagorická a zvrácená. Jak bych mohl konzultovat Michálkovo jmenování se člověkem, který ho v té době ani neznal?" řekl ParlamentnímListům.cz místopředseda ODS Drobil.

"Je navíc s podivem, že panu Čistému, Liboru Michálkovi, nevadilo, že sám neprošel výběrovým řízením a že ho na jeho post doporučil tehdejší jeho nejlepší kamarád a nyní podle jeho názoru největší zločinec v republice Martin Knetig," dodal Drobil.

Podle Michálka rozhodoval Zátorský

„Víceméně šlo o seznamovacích patnáct minut s tím, že definitivní potvrzení toho, zda budu nebo nebudu jmenován, mi bude sděleno až po schůzce, která měla proběhnout mezi jmenovanými pány a panem Zátorským," řekl Michálek pro server českápozice.cz.

Celý článek na ParlamentniListy.cz