Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Dovolená skutečně on-line

Dovolená skutečně on-line
zdroj: tisková zpráva

Bez internetu si už většina lidí nedovede představit ani volbu dovolené. Vyhledávačům leteckých cest do teplých krajů na českém internetu kraluje naše největší cestovní kancelář Exim Tours. Slovo EXIM při vyhledávání poráží nejen ostatní cestovní kanceláře, ale i univerzální slovo Dovolená.

Podle ředitele marketingu ing. Stanislava Zímy to dokládá úspěch nových webových stránek Exim Tours, které – jako jediné na českém trhu – jsou opravdu on-line. Návštěvníkům jiných webů, zabývajících se prodejem dovolených se někdy stává, že odešlou tzv. objednávku zájezdu a operátorka, která je následně kontaktuje, jim sdělí, že zájezd je již vyprodán a nabízí jim jinou alternativu. Zcela jinak funguje aplikace Exim Tours.

Klient zde vstupuje přímo do rezervačního systému a objednává skutečně volný zájezd. Tento systém zaručuje, že nabízený zájezd fyzicky existuje v okamžiku, kdy na něj kliká; klient si objednává v tu chvíli reálná volná místa v letadle i v hotelu. Má tak jistotu, že se jeho objednaný zájezd už nemůže změnit např. z důvodu vyprodaných pokojů v hotelu. Další předností je naprosto přesná kalkulace, kterou systém automaticky provede na základě klientem sdělených údajů.

Princip je nadto velmi jednoduchý – celá objednávka se svižně odehrává ve třech fázích. Po zvolení počtu osob (kolik jede dospělých, kolik dětí a jejich věk) webové stránky ověří, zda je volné místo. Následně zákazník vyplní osobní údaje všech osob, které pojedou na dovolenou, a následuje už platba přes platební bránu. Kupuje se pouze zájezd, který je skutečně k dispozici v požadovaných parametrech.

Na webu zájemce najde další důležité informace v příslušných rubrikách, mj. o slevách, speciálních nabídkách, o vízech. V rubrice „Dokumenty“ jsou ke stažení víza a formuláře. Jsou zde i „Podmínky pro koupi zájezdu na splátky“ od nulového navýšení, informace o rozmístění sedadel v letadlech, transferech, kurzovních lístcích či mandatorních poplatcích. Samozřejmě náhledy hotelů a destinací i satelitní vyhledavač místa dovolené.

Nový systém Eximu funguje od počátku roku a prověřil jej velký zájem o nabídku zájezdů se slevou za včasný nákup. Momentálně se přes web v Exim Tours prodávají dovolené za několik desítek miliónů korun měsíčně.