Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil

Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil
Kateřina Zemanová s otcem | zdroj: isifa/MAFRA/Michal Šula

Dcera prezidenta Miloše Zemana Kateřina přinesla do českého veřejného prostoru tradici "první slečny". O svých zážitcích středoškolačky, která se ze dne na den stala veřejnou osobou, přišla vyprávět do televizní talk show Všechnopárty. Moderátoru Karlu Šípovi pohotově odpovídala na otázky týkající se prezidentova smyslu pro humor, života s ochrankou, ale také různých nabídek, které jako dcera prezidenta začala dostávat.

Vyjádřila se i ke známé scéně prezidentské indispozice u korunovačních klenotů. „Já na to koukala v televizi a říkala jsem si, že je něco špatně. Ale když přišel domů, tak se skácel do postele a volal doktora,“ popisovala svůj pohled na často vysmívanou epizodu s prezidentskou virózou. Na druhou stranu přiznává, že některé vtipy na toto téma jí upřímně pobavily. A smál se jim prý i sám prezident.

Ona sama se proslavila videem s recesistickou parodií na nezaměnitelné vystupování hlavy státu. „Já jsem to od něj v dětství odkoukala a dnes ho tím jeho hlasem třeba s oblibou oslovuju do telefonu,“ přiznala prezidentská dcera, načež za aplausu diváků charakteristickou prezidentskou dikci předvedla.

Moderátor Karel Šíp se prezidentské dcery vyptával také na soužití s bodyguardy, kteří ji mají hlídat. Kateřina přiznala, že jejich služeb využívá jen při nezbytných příležitostech, protože jinak se s nimi necítí nejlépe. „Bodyguardi do školy jsou strašně nápadní, takže si je beru jen na oficiální akce,“ vysvětlovala.

V běžném životě totiž pražská středoškolačka o pozornost rozhodně nestojí. „Snažím se být nenápadná, ale když přede mnou jde jeden chlap s drátkem a za mnou druhý, tak to jde těžko,“ rozesmála publikum

Zdroje: