Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes -2°C Skoro zataženo

Datart úspěšně uvedl svou mobilní aplikaci pro chytré telefony

Datart úspěšně uvedl svou mobilní aplikaci pro chytré telefony
zdroj: tisková zpráva

Již během prvních dnů po svém uvedení se mobilní aplikace společnosti Datart dočkala mimořádně příznivého přijetí veřejností.

Reklamní sdělení:

Aplikace podává svým uživatelům vyčerpávající informace o produktech spotřební elektroniky na našem trhu a díky propojení aktuálních online databází, čtečky čárových kódů a GPS souřadnic dokáže uživatele i snadno navigovat k nejbližší prodejně Datart s vyhlídnutým spotřebičem. Jedná se o první českou mobilní aplikaci pro zájemce o nákup spotřební elektroniky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Akční nabídky

Společnost Datart je přesvědčena, že díky zvyšujícímu se počtu chytrých dotykových mobilů mezi naší populací je využití této platformy ideálním prostředkem pro komunikaci se zákazníky. Aplikace jim může nabídnout o mnoho více, nežli samotné mobilní webové stránky. A může to nabídnout rychleji, přehledněji a s větším komfortem.

Přístroje v katalogu je možné vyhledávat prohlížením jednotlivých kategorií, přímým vyhledáváním jejich názvu či pomocí integrované čtečky čárových kódů. Vzápětí po vyhledání výrobku se uživatel aplikace dozví, jaká je v Datartu jeho aktuální cena, jaké jsou jeho technické parametry a ve kterých prodejnách Datartu je momentálně k dostání. Dalším krokem pak už může být vyhledání trasy k nebližší prodejně nebo přímý kontakt zákaznické linky Datartu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Uživatelé aplikace mají navíc přístup i k doplňujícím informacím o aktuálních akčních nabídkách či o jednotlivých prodejnách, u kterých jsou uvedeny i jejich fotografie pro snazší orientaci. Aplikace je tak připravena doslova kdekoli a kdykoli podat svým uživatelům detailní informace o výrobcích spotřební elektroniky na českém trhu a o jejich dostupnosti v síti prodejen Datart. Aplikace podporuje dva nejrozšířenější operační systémy smartphonů, iOS a Android.

Bližší informace o aplikaci Datart naleznete zde.

Aplikaci je možné zdarma získat zde: iOSAndroid.