Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Co přinese třetí nahrávka? Jde kauza Drobil zamést pod koberec?

Co přinese třetí nahrávka? Jde kauza Drobil zamést pod koberec?
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Přestože venku se pohybuje teplota relativně hluboko pod nulou, kauza Drobil nezamrzne. A to hned z několika důvodů. Za prvé je až příliš na očích veřejnosti, za druhé se dotýká nejvyšších pater české politiky a v neposlední řadě jsou stále k dispozici ještě hodiny nepublikovaných záznamů, a to v policejních i mediálních rukou, jak potvrdil sám jejich autor Libor Michálek.

Asi nikdo, kdo v posledních měsících přišel s bývalým ředitelem Státního fondu životního prostředí do styku, si nemůže být jistý vůbec ničím. Koho může potrápit černé svědomí a jaké pravdy spatří ještě světlo světa, ví v tuto chvíli jen pár lidí.

SLEDUJEME kauzu Drobil

Jsem zvědavý

Zatím jen pár jedinců, především z MF Dnes, zná obsah nahrávek, který by mohl pod tíhou nových skutečností vyvolat kupříkladu nové hlasování o důvěře vládě.

"Opravdu netuším, co by se tam mohlo objevit, ale jsem zvědav. Pokud by to bylo natolik závažné a zdiskreditovalo by to vládu nadobro, tak bych samozřejmě přehodnotil moji podporu, ale prozatím považuji 118 mandátů za jedinečnou šanci na provedení reforem," sdělil ParlamentnímListům.cz výkonný místopředseda VV Jaroslav Škárka.

Celý článek na ParlamentniListy.cz