Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Články autora

bic

Magazín

Nakoukněte do luxusního panství zpěvačky Adele. Prodala ho se ztrátou

bic 11. 4. 2020
Světoznámé zpěvačce Adele se konečně podařilo prodat panství v Západním Sussexu, které vlastnila se svým bývalým manželem Simonem Koneckim. Na prodeji však tratila nemalou sumu peněz. Podívejte se, jak okouzlujícího sídla se zbavila. 
Magazín

Podívejte se do domu slavného akčního hrdiny Dolpha Lundgrena

bic 30. 3. 2020
Herec Dolph Lundgren známý z filmů Rocky IV či Univerzální voják prodává svůj dům. Pořídit si ho můžete za necelých 4,5 milionu dolarů. Nachází se ve čtvrti Hollywood Hills v Los Angeles. Podívejte se, jak vypadá. 
Vesmír

Úchvatná videa z vesmíru ukazují Zemi, jak ji neznáte

bic 26. 3. 2020
Videa z kamer na vesmírných lodích a sondách nabízejí pohledy na Zemi, které zůstávají většině pozemšťanů utajeny. Vybrali jsme ty nejpozoruhodnější.
Magazín

Chcete pryč od lidí? Tohle bydlení vám nabídne dokonalou izolaci

bic 21. 3. 2020
Současná situace přeje různým alternativním formám ubytování, které vám nabídnou dokonalou izolaci. Co takhle vyzkoušet plovoucí přístřešek ve tvaru sudu? Nečekaná návštěva vás tam nepřekvapí. A hlavně se k vám nedostane. 
Magazín

Terminátor, Rocky a ti další. Jak zestárli oblíbení akční hrdinové?

bic 15. 3. 2020
Léta běží a také hrdinové klasických akčních filmů se mění. Přibývají jim vrásky, svaly ochabují a postupující čas na nich zanechává stopu. Jak dnes vypadají někteří z nich? Míří do důchodu?