Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Chartista Wolf: Lidi vezmou na vládní ´komouše´ klacky

Chartista Wolf: Lidi vezmou na vládní ´komouše´ klacky
zdroj: Mediafax

Neštěstí, bezmoc a závist se šíří státem českým. Můžou za to komunisti, kteří převlékli kabáty a už zase vládnou. To si myslí nekompromisní kritik exprezidenta Václava Havla a jeho "chartistické šlechty", politický vězeň a zarytý antikomunista Jiří Wolf.

Podle Wolfa už demonstrace či živé pochodně typu Jana Palacha nepomohou. Stále utahování novými a novými daněmi prý povede k tomu, že lidé vezmou klacky do rukou a začnou mlátit nenáviděné politiky.

„Pokud budou lidé utahováni novými daněmi, bude se víc krást, přibude zoufalců a kriminálníků, co začnou pořád ve větším měřítku vykrádat banky. Korupčních kauz bude přibývat. To potrvá nanejvýš deset let a Češi budou klesat pořád dolů. Nešťastní lidé pak vezmou klacky a namlátí nenáviděným politikům," popisuje pro ParlamentníListy.cz vlastní scénář budoucích událostí v Česku antikomunista Jiří Wolf s tím, že tento proces už začal. Jako důkaz uvádí napadení náměstka středočeského hejtmana Marcela Hraběte neznámým útočníkem s baseballovou pálkou ze začátku měsíce.

Komunisti všude

Devětapadesátiletý důchodce Jiří Wolf přežil peklo komunistických lágrů, ale podle něj totalita stále pokračuje. Má na to teorii. „Po roce 1989 komunisté nalezli do vzniklých stran. Nejdříve infiltrovali ČSSD, pak ODS a následně ostatní strany. Tito političtí turisté tedy vládnou dále. Každý druhý politik má rudou minulost. Soudy i prokuratura jsou prolezlé komunisty. Vždyť na nejvyšším soudě sedí bývalý komunista Pavel Rychetský. Degenerace národa pokračuje. Chudáci vydělávají na gaunery, co rozkrádají státní kasu," obviňuje dále Wolf. Uvědomuje si, že ho spousta lidí považuje za šílence a fantasmagoristu. Nicméně řada lidí už se mu prý skrz mail omluvila a dala mu za pravdu.

Celý článek na ParlamentniListy.cz