Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Čeští muslimové podporují terorismus, šokoval jeden z nich

Čeští muslimové podporují terorismus, šokoval jeden z nich
zdroj: Mediafax

Někteří čeští muslimové podporují islámský terorismus, káží nenávist vůči nemuslimům a české mešity jsou finacovány ze Saudské Arábie pomocí nastrčených firem, uvedl na svém blogu Lukáš Abdalláh Lhoťan, jeden z mediálně nejznámějších českých muslimů. ParlamentníListy.cz mu zavolaly kvůli bližším informacím.

Tyto skandální informace zveřejnil na svém osobním blogu na iDnes.cz, kde poukázal na faleš českých muslimských představitelů, kteří na veřejnosti mluví o toleranci a multikultuře, v mešitě však podporují sebevražedné islámské atentáty a nemuslimy označují za nepřátele islámu. Odsoudil také financování českých mešit Saudskou Arábií, které je maskováno pomocí nastrčených firem a osob formou islámského obchodování halala.

Takíja - lhaní nevěřícím

Problémem také ale je, že islámská nauka povoluje lhát nemuslimům, pokud je to ve prospěch islámu (takíja). Takíja je islámská doktrína, která umožňuje lhát, pokud je to nutné ku prospěchu islámu. Je založena na Koránu 3:28 a 16:106 a stejně tak na hadísech a dalších islámských textech. A podle všeho se zdá, že se někteří muslimové podle ní řídí, což se Lhoťanovi nelíbí.

Celý článek na ParlamentniListy.cz