Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Byl to podraz, vzpomíná Paroubková na fotky v plavkách

Byl to podraz, vzpomíná Paroubková na fotky v plavkách
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Odvážné fotografie Petry a Jiřího Paroubkových z dovolené na Slovensku obletěly snad všechna česká a slovenská bulvární média. Manželka expředsedy ČSSD v další ukázce ze své knihy, kterou zveřejnil deník Aha!, vzpomíná, jak bojovala s dotěrným fotografem.

Měla to být klidná dovolená ve slovenských Belianských Tatrách, nebýt fotografa vyslaného tamějším bulvárem, vzpomíná Paroubková ve své knize na červenec 2007. Tehdy si s budoucím manželem Jiřím vyrazila na koupaliště. S Paroubkem se lidé chtěli houfně fotografovat, se zájmem ho oficiálně zvěčnit prý přišel i fotograf ze slovenského bulváru. Nejdříve se s oběma slušně dohodl na pár snímcích před vstupem do koupaliště a pak je nechal zdánlivému klidu.

Oči jako rys

„Kdysi jsem bývala krátkozraká, brýle jsem nesnášela a nechala si laserem zrak vylepšit. Najednou jsem viděla jako rys. Byla jsem pyšná na to, že mému oku nic neunikne. Otáčela jsem stránku a náhle spatřila postavu plazící se v křoví," vypráví Petra Paroubková, jak nachytala fotografa, který se snažil vyfotit Paroubkovi v plavkách.

Za fotografem, kterého chvíli považovala za úchyla, okamžitě vystartovala. Snažila se ho zahnat slovy, že špehování je nehezké. Paparazzi se rychle vzdálil a Petra tak dosáhla vítězství. Ale jen nakrátko.

Celý článek na ParlamentniListy.cz