Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Zombie apokalypsa je tady aneb 8 nejšílenějších útoků kanibalů

Zombie apokalypsa je tady aneb 8 nejšílenějších útoků kanibalů
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. V posledních týdnech se objevili hned tři bizarní útoky kanibalů, které započal nahý chlápek, co sežral obličej jednoho bezdomovce a policie ho pak musela zastřelit.

Albert Fish: Jeden z nejbrutálnějších a nejfikanějších gurmánů.

Celým jménem Hamilton Howard Fish se narodil 19. května 1870 a později si vysloužil hned několik přezdívek jako „Vlkodlak“ nebo „Brooklynský upír“. Nedávají příliš smysl. Neměnil se v chlupatou potvoru při úplňku, ani nikomu nepil krev. Pouze vášnivě jedl malé děti. Spoustu dětí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vyrostl v sirotčinci, kde byl šikanován a prý byl mnohokrát nucen pít moč a jíst své vlastní výkaly. Což asi s vaší psychikou neudělá moc pěkné věci. Netrvalo tedy dlouho a v roce 1890 se vydal do New Yorku, kde se stal prostitutem pro pány. Už během té doby údajně znásilňoval děti, většinou chlapce do věku šesti let.

Častokrát s sebou na cesty chodil vybaven speciálními předměty jako kuchyňským nožem, pilkou na kosti a sekáčkem na maso. Tyto předměty pak používal k mučení, rozřezávání a zabíjení svých obětí. A kolik jich bylo? Sám tvrdil, že zabil a snědl dítě v každém americkém státě a vychloubal se, že jich bylo okolo stovky.

Nakonec byl odsouzen pouze za 8 zabitých dětí. Případ, který ho ale neslavně proslavil a dostal za mříže, byl únos malé Grace Budd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přemluvil její rodiče, že ji vezme na narozeninový večírek její sestřenice. Nikdy se tam ale nedostala a zmizela. Když ho pak policie chytila, Albert Fish poslal rodičům malé Grace dopis, ve kterém detailně popisoval, jak ji přemluvil, aby s ním šla, jak ji svlékl, uškrtil, rozřezal, naporcoval a jak ji po dobu 8 dní postupně jedl. Také v dopise celkem detailně popisuje, jak která část jejího těla chutnala. Nakonec byl popraven na elektrickém křesle.

Zombie útok v Miami.

Všechno to začalo na Floridě. V sobotu 26. května 2012 si jednatřicetiletý Rudy Eugene vzal jednu novou drogu a když začala fungovat, roztrhal si na sobě oblečení a nahý vyběhl ven. Pak zaútočil na spícího bezdomovce na ulici. Nejprve z něj také strhal oblečení a pak mu začal okusovat obličej a pojídat jej. Tím bezdomovcem je pětašedesátiletý Ronald Poppo, který musel přetrpět dvacet minut pojídání svého vlastního obličeje, než přijela policie a šíleného Rudyho Eugena zastřelila.

Rudy si podle všeho vzal novou drogu s názvem Bath. Jde o syntetický kokain, který je podle doktorů jako když zkombinujete meth, kokain a PCP. Způsobuje, že se začne extrémně přehřívat vaše tělo (proto to svlékání) a jste velmi agresivní (proto to ožírání bezdomovce).

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na svět se dokonce dostal videozáznam z celého požírání, které není moc vidět, ale stejně působí extrémně děsivě. Zajímavé je zejména auto, které přibrzdí, aby se podívalo, co se děje a když zjistí, že vidí nahého člověka, jak žere ksicht nahého bezdomovce, upaluje pryč. Doma pravděpodobně tento člověk začal zabedňovat okna a nabíjet brokovnici, protože byl přesvědčen, že přišla zombie apokalypsa.

Muž ve veřejném autobusu zaútočil na dalšího člověka, uřezal mu hlavu a začal ho pojídat.

Vince Weiguang Li dokazuje, že Kanaďané nejsou jenom ti milí, příjemní lidé, co vám otevírají dveře, podrží vám výtah a vždy se na vás hezky usmívají.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vince Weiguang Li seděl v autobusu veřejné dopravy vedle spícího Tima McLeana. Z ničeho nic ale vytáhl nůž a začal ho mnohonásobně bodat do krku a hrudi. Tak zběsile, že Timovi kompletně oddělil hlavu od zbytku těla. Takže v autobusech raději příliš hlasitě nechrápejte, mohlo by to některé spolucestující výrazně popudit.

Li pak jeho hlavu vzal a chodil po autobusu a ukazoval ji dalším cestujícím. Což vyústilo v to, že všichni kvičeli a z autobusu utíkali, zatímco Li v něm hezky zůstal. V ruce držel Timovu hlavu a začal rozřezávat zbytek jeho těla. Li snědl McLeanovy oči, uši, nos a jazyk. Ale to není všechno. Je tu ještě zábavný zvrat.

Měl s sebou v autobusu nůž pro obranu. Proti komu? No přeci proti mimozemšťanům! Později policistům řekl, že ho k činu přinutil hlas Boží v jeho hlavě. „Boží hlas mi řekl, že jsem zrozený Ježíš a zachráním tak lidstvo před mimozemským útokem.“

Zabil krásnou studentku, znásilnil její mrtvolu a pak ji snědl. Dnes je volný a píše recenze na restaurace.

Pokud chcete vědět o jednom opravdu bizarním případu kanibala, právě přichází. V roce 1981 japonský student ve Francii jmenující se Issei Sagawa pozval k sobě domů v pařížském bytě holandskou studentku na výměnném pobytu Renee Harteveltovou. Měli číst a studovat poezii, ale místo toho ji Issei střelil zezadu do krku. Pak znásilnil její mrtvolu, poté její tělo rozřezal a zkonzumoval.

Později řekl, že tak učinil, aby absorboval její krásu. Existuje dokonce dokument, ve kterém o celé události povídá a víceméně říká, jak moc si tu její vraždu a následné požití užil.

A teď přichází to zajímavé. Jelikož to byl výměnný student, za svůj zločin byl odsouzen ve Francii, kde byl i nějakou dobu uvězněn, ale později byl přesunut do Japonska. Jelikož ale Francie nedodala Japonsku potřebné soudní dokumenty, musel být propuštěn a od roku 1986 je volným mužem. A celebritou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pravidelně ho lidé zvou do různých debat, zahrál si dokonce úchylného psychopatického vraha v jednom hororu, napsal několik knih a pro časopis Spa píše recenze jídel v restauracích. Což je to nejepičtější, co může obžalovaný kanibal dělat.

Kanibal, co pozabíjel asi 80 lidí spolu se svou maminkou.

Alexander Spesivtsev si v současnosti užívá svého klidu v psychiatrické léčebně, protože když pozabíjíte v Sovětském svazu v době komunismu možná až 80 lidí a pak je sníte, jste zcela očividně prostý blázen. Odsouzen byla nakonec za pouhých 19 vražd, ale má se za to, že jich spáchal mnohonásobně více.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Chycen byl jenom díky závadě v potrubí. Sousedi zavolali instalatéra, aby trubky v domě opravil, ale ten se potřeboval dostat do bytu Spesivtseva. Jelikož Alexander nebyl doma, byli nuceni vyrazit dveře a tam na pana instalatéra čekala pěkná řádka nepříjemných překvapení.

V koupelně našel torzo lidského těla. V kuchyni pak byli v miskách kusy masa, všude krev. V obývacím pokoji na gauči pak byla rozřezaná Olga Galtsevová, která byla, představte si to, ještě naživu. Zemřela až později v nemocnici.

Nejděsivější na tom všem ale je, že do domu Alexandra lákala všechny ty dívky jeho matka. Alexander pak dívky znásilňoval, zabíjel a porcoval na maso, ze kterého mu pak jeho maminka dělala pokrmy. Správná maminka ví, jak potěšit svého synáčka.

Kanibal ze Slovenska, co pomáhal se sebevraždami.

Matěj Čurko byl docela obyčejně vypadající dvaačtyřicetiletý chlapík, který měl manželku a děti. A měl také jeden zvláštní koníček. Přes internet si našel někoho, kdo se už několikrát neúspěšně pokusil spáchat sebevraždu a nabídl se, že tuto osobu zavraždí. Bezbolestně, bez problémů, definitivně. Co tak trošku zatajil je fakt, že Čurko pak ty lidi ještě pojídal. Ale to už nemusí vědět, ne?

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přesně takhle dopadla například dvacetiletá Lucie, která se o sebevraždu už několikrát dříve pokusila, ale nikdy to moc nevyšlo – jednou z toho ale kolovalo na internetu video, jak je nahá na střeše budovy a chce skočit dolů. Nakonec se s Čurkem dohodla, sešli se a pak zmizela. Později policie podle jeho záznamů v počítači našla hrob, ve kterém společně s další ženou byla. Chyběly některé části jejího těla.

Matěje chytla policie, když si domlouval vraždu a požití jednoho Švýcara. Ten si to nakonec rozmyslel, komunikaci s kanibalem převzala policie a když přišla na sjednanou schůzku, Matěj Čurko zavětřil neplechu, začal střílet a policie ho byla nucená zastřelit. Měl u sebe igelitové pytle, pilku, nože a pepř. Dodnes se neví, kolik lidí mohl tímto způsobem přesně zabít.

Jedl lidi a tajně je servíroval také přátelům na večírcích.

Nikolai Dzhumagaliev z Kazachstánu je vlastně dost podobný slavnému Hannibalovi Lecterovi. Jenom s tím rozdílem, že Nikolai Dzhumagaliev má na rozdíl od Lectera kovové zuby, takže působí ještě děsivěji.

Nemá tedy kovové zuby všechny, pouze tesáky a říká o sobě, že zabil něco mezi 50 a 100 ženami. Zabíjel výhradně prostitutky, protože chtěl očistit ulice, které pošpiňovaly. Prostitutky pak porcoval a pojídal. Častokrát také u sebe doma pořádal divoké večírky plné alkoholu, kde nebohým hostům těla prostitutek servíroval v podobě chutného stejků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Chycen byl až ve chvíli, kdy mu jeden ožralý kamarád otevřel ledničku a tam na něj koukala uřezaná hlava a vedle v igelitové tašce lidské vnitřnosti.

Ale nebojte, tenhle příběh má happyend. Nikolai byl na deset let zavřen do blázince a protože v Kazachstánu jsou dost pokrokoví, po těch deseti letech si řekli, že je určitě dostatečně rehabilitován, on jim slíbil, že už nebude jíst žádné ženské a prostě ho pustili.

Kde se teď nachází, to nikdo neví. Pravděpodobně na vás ale čeká u vás doma ve sklepě. Takže příjemnou cestu, až půjdete pro brambory k večeři.

Muž, co si chtěl vybudovat armádu sexuálních zombies.

Když se člověk podívá na jeho televizní rozhovor z roku 1994, vůbec nevypadá děsivě. Přesto patří Jeffrey Dahmer mezi nejznámější sériové masové vrahy z Ameriky.

Tento muž pracoval přes den v čokoládovně a přes noc vraždil gaye. Obcházel gay bary, kde si vytipoval své oběti, které opil a pak je uškrtil. Některé mrtvoly pak análně znásilnil, protože proč ne, ale většinou pak s těly různě experimentoval. Odděloval různé části, ty si vystavoval a měl doma slušnou sbírku uřezaných penisů a hlav.

V létě 1991 už vraždil Jeffrey Dahmer zhruba jednoho muže týdně. Aby si nemusel dělat takovou práci, chtěl ze svých obětí vytvořit sexuální zombíky tím, že jim pomocí vrtačky udělá díru k mozku a nalije tam kyselinu nebo vařící vodu. Asi si to někde přečetl, ale nevycházelo to.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Své oběti nepojídal, pouze si nechával některé jejich části, takže tak úplně nepatří mezi kanibaly, ale chtěl vytvořit zombies. A to se počítá. Už je po smrti. Ubil ho jeden z jeho spoluvězňů.